املت ژاپني يا تاماگوياكي يك صبحانه لذيذ و خوشمزه است كه در اين كشور درست ميشود و به ذائقه ايرانيها نزديك است.

املت ژاپني يا سوشي تخممرغ، نوعي صبحانه ژاپني است با يك چاشني به نام داشي درست ميشود. اگر اين چاشني را نتوانستيد تهيه كنيد، ميتوانيد از آب گوشت، مرغ يا سبزيجات و حتي شير استفاده كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه املت ژاپني با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه املت ژاپني :
تخم مرغ: ۴ عدد
سويا سس: نصف قاشق چايخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
چاشني داشي يا عصاره مرغ و گوشت: يك عدد
نمك به ميزان لازم
قارچ در صورت تمايل
پيازچه در صورت تمايل
طرز تهيه املت ژاپني :
تخممرغها را در كاسهاي شكسته و با سويا سس، نمك، شكر و چاشني داشي يا عصارههاي ديگر مخلوط كنيد.
مراقب باشيد زياد نمك نزنيد، چون سس سويا كمي شور است.
كف يك تابه نچسب مستطيل شكل را با روغن چرب كنيد. بهتر است تابه مستطيلي باشد تا بتوان تخممرغ را راحت رول كرد.
تابه را روي شعله ملايم گذاشته و مخلوط را به آرامي در تابه بريزيد تا تخممرغ سرخ شود.
وقتي رنگ تخممرغ مات و كدر شد، املت آماده است. با يك كفگير بزرگ آن را از تابه بيرون آورده و رول كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ و پيازچه را خرد كرده با كمي روغن تفت دهيد و روي تخممرغ سرخ شده بريزيد سپس آن را رول كنيد.
بعد از رول كردن، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود؛ سپس با يك چاقوي تيز از عرض برش زده و به قطعات كوچك تقسيم كنيد.
ميتوانيد اين املت خوشمزه را مانند ژاپنيها با چاپستيك (چوب مخصوص غذاخوري) سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع املت “املت پنيري، صبحانه گرم و دلچسب” را مطالعه كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
آش آبادان يك آش خوشمزه، غليظ و كشدار است كه معمولا براي صبحانه يا عصرانه مصرف ميشود.

آش آبادان بسيار مقوي و تند است و بوميهاي آبادان معمولا آن را در وعده صبحانه مصرف ميكنند. مردم آبادان معتقدند اين آش را بايد صبح خورد كه تا شب دويد و فعاليت كرد. البته در ديگر مناطق جنوبي ايران، اين آش براي ناهار يا عصرانه سرو ميشود.
مواد لازم تهيه آش آبادان :
گوشت گوساله: ۲۵۰ گرم
برنج: ۳۰۰ گرم
عدس: ۱۵۰ گرم
تره: ۵۰۰ گرم
نخود: ۷۵ گرم
لوبيا سفيد: ۱۰۰ گرم
پياز: ۲ عدد
زردچوبه: يك دوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
فلفل قرمز: يك دوم قاشق چايخوري
نعناع داغ براي تزيين
گوشت چرخكرده براي تزيين
كشك براي تزيين
پياز داغ براي تزيين
طرز تهيه آش آبادان :
نخود و لوبيا را از يك روز قبل و برنج و عدس را از ۴ ساعت قبل از پخت خيس كنيد.
پيازها را رنده كرده و روي شعله ملايم بگذاريد تا آب آنها كشيده شود.
سپس كمي روغن ريخته و گوشت را به آن اضافه كنيد. وقتي رنگ گوشت تغيير كرد، زردچوبه را بيفزاييد.
لوبيا و نخود را به گوشت اضافه كرده، بگذاريد با حرارت ملايم بپزند.
وقتي لوبيا و نخود نيمپز شدند، برنج و عدس را به مواد بيفزاييد تا با هم بپزند.
سپس تره، نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز را در قابلمه ريخته و گاهي آش را هم بزنيد تا ته نگيرد.
سبزي آش آبادان فقط تره است كه عطر خوبي به آن ميدهد. البته برخي به آن جعفري هم اضافه ميكنند.
گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كرده، تفت دهيد و كوفته قلقلي درست كنيد.
وقتي گوشت پخت و جا افتاد، گوشت را از قابلمه بيرون آوريد؛ سپس آن را ريش ريش كرده، كمي بكوبيد و دوباره در آش بريزيد.
آش را در كاسه مناسبي ريخته و روي آن را با كشك، نعناع داغ، پياز داغ و كوفته قلقلي تزيين و سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك آش مقوي و خوشمزه “آش اسفناج، سبك و مقوي” را مطالعه كنيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
خوراك قارچ و سبزيجات يك غذاي رژيمي و گياهي است كه در آن از گوشت استفاده نشده است.

اگر از غذاهاي گوشتي خسته شدهايد و دوست داريد يك غذاي رژيمي خوشمزه و لذيذ درست كنيد، خوراك قارچ و سبزيجات يك پيشنهاد عالي است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه خوراك قارچ و سبزيجات آشنا شويد.
مواد لازم تهيه خوراك قارچ و سبزيجات :
قارچ: يك كيلو
پياز: ۴ عدد
جعفري خرد شده: يك پيمانه
فلفل قرمز شيرين: ۲ عدد
روغن زيتون: ۷ قاشق غذاخوري
گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
كلم بروكلي: ۲۰۰ گرم
فلفلدلمهاي: يك عدد
آويشن: نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي در صورت تمايل
طرز تهيه خوراك قارچ و سبزيجات :
قارچها را ورقهاي برش زده و با كمي روغن تفت دهيد؛ سپس حدود يك ربع در تابه را ببنديد تا قارچها بپزند.
در صورت تمايل ميتوانيد قارچها را برش نزده و درسته استفاده كنيد.
پياز، فلفل قرمز شيرين و فلفلدلمهاي را خلالي خرد كنيد. براي زيبايي غذا بهتر است از فلفلدلمهاي رنگي استفاده كنيد.
گوجه گيلاسيها را از وسط نصف كنيد.
به جاي گوجه گيلاسي ميتوانيد از گوجهفرنگي معمولي استفاده كرده و در اندازه دلخواه برش بزنيد.
كلم بروكلي را تكه تكه كرده و در آب در حال جوش بيندازيد تا يكي دو جوش بخورد؛ سپس آبكش كنيد.
وقتي آب قارچ كم شد، كلم بروكلي و مواد خرد شده به جز پياز را به آن افزوده، چند بار هم بزنيد و دوباره در تابه را ببنديد.
وقتي آب قارچ كاملا جذب شد، پياز خرد شده و روغن زيتون را به خوراك اضافه كرده و دوباره در تابه را ببنديد.
اگر دوست داريد در اين مرحله ميتوانيد يك قاشق رب گوجهفرنگي را در يك استكان آب جوش حل كرده و در خوراك بريزيد.
وقتي پياز كمي نرم شد و رنگ آن تغيير كرد، نمك، فلفل و آويشن را بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد از ادويههاي ديگر هم استفاده كنيد.
در آخر يك پيمانه جعفري خرد شده در خوراك ريخته و پس از چند دقيقه زير تابه را خاموش كنيد.
خوراك قارچ و سبزيجات را در ظرف بريزيد و با انواع سالاد سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/12/13 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :